Medlemskap i City Optiks vänner

Medlemskapet i City Optiks vänner är gratis och gäller för alla som fyllt 18 år. Medlemskapet är inte kopplat till något köp krav eller annan motsvarande prestation från din sida. Du ansöker om medlemskap på City Optiks hemsida eller direkt i butik när du besöker oss. Medlemskapet är personligt och du verifierar ditt medlemskap i kassan varje gång du handlar genom att bekräfta din e-postadress till vår personal.

Ditt medlemskap gäller från att du bekräftar och samtycker tillsvidare. Om vi inte fått en bekräftelse eller uppdatering av dina uppgifter kommer ditt medlemskap att upphöra automatiskt 24 månader efter att du blivit medlem.

.

Ändringar i villkor

City Optik förbehåller sig rätten att ändra villkoren för medlemskapet och du blir informerad om ändrade villkor genom e-post och via City Optik hemsida.

.

Dina förmåner, medlemsutskick, erbjudanden och information

Som medlem i vår kundklubb får du ta del av information och våra riktade erbjudande som vanligtvis skickas ut via e-post 4-6 gånger per år. Du blir också inbjuden till våra event där vi presenterar nyheter och bjuder våra medlemmar på något gott.

.

Uteblivna medlemsutskick

City Optik tar inte ansvar för utebliven e-post med förmåner eller erbjudanden. Det händer ibland att e-post inte kommer fram, det kan bero på problem i kommunikationer, felaktiga e-postadresser, skräppostfilter osv. Håll utkik efter ett bekräftelsemejl från oss. Om det inte kommit inom x minuter kan det ha hamnat i din skräppost. Om du saknar e-post från oss så ber vi dig uppdatera din e-postadress eller kontakta oss.

.

Personuppgiftsansvarig

City Optik Stockholm AB
Drottninggatan 80
111 36 Stockholm