Snygg med

UV-skydd

Noga utvalda solglasögon

Välkommen!

Solglasögon med 100% UV-skydd

Året runt är det viktigt att du skyddar dina ögon mot solens härliga men skadliga strålar. Kvalitetssolglasögon ger 100% UV-skydd och ett skarpt behagligt seende. Ett extra plus är att alla ser väldigt snygga ut i solglasögon. Kika in i vår stiliga butik på Drottninggatan 80 i Stockholm och prata med proffsen.

UV-skydd

Det är viktigt att dina solglasögon ger 100% UV-skydd som gör att risken för ögonskador av solen minskar. Kvalitetssolglasögon har jämfört med enklare solglasögon, en avsevärt bättre optisk kvalité. Du ser alltså mycket bättre och skarpare genom glasen och får en förbättrad kontrast.

Med 100% UV-skydd

Polariserande solglasögon

Polariserande glas tar bort störande reflexer som kommer nerifrån, till exempel solglitter på en vattenyta eller blänk på vägbanan. Polariserande glas ger ett klart förbättrat kontrastseende vilket gör att du ser skarpt även i starkt ljus. Bruna, grå eller gröna linser är färger man vanligtvis kan välja bland, men vissa märken har även andra färger. Polariserande solglasögon har också 100% UV-skydd.

Till kollektion

Randolph Engineering Aviator solglasögon

Randolph solglasögon är det givna valet för den som värdesätter funktion och kvalité. Det amerikanska märket startade upp på sjuttiotalet och har sedan dess levererat solglasögon till US Air Force.

Vid tillverkningen använder man fortfarande de maskiner och verktyg som grundarna utvecklat. Den mest populära modellen är Aviator som du ser på bilden. Vi har vanligtvis Aviator i alla storlekar på lager i butiken.

Subheading

Maui Jim solglasögon

Maui Jim är märket som enligt många levererar de bästa glasen när man vistas i stark sol. Maui Jim älskas av bilförare och sjöfolk världen över tack vare den fantastiska polariseringen och färgåtergivningen i glasen. Du ser otroligt skarpt och bekvämt med deras solglasögon. När funktion är viktigast är Maui Jims solglasögon det givna valet

Maui Jim

Celine. Ray-Ban. Maui Jim. Oliver Peoples. Oliver Goldsmith. Randolph Engineering. Chloé.Tom Ford. Solglasögon med stil och kvalité.

Mitt i Stockholms city har vi ett stort sortiment av kvalitetssolglasögon. Du hittar Maui Jim solglasögon med enastående polariserade glas. Ray-Ban tillhör bas-sortimentet och vi har så gott som alltid de bästa modellerna på plats.

För den som gillar klassiker har vi Aviator från amerikanska Randolph Engineering. De modeintresserade älskar Celine solglasögon och de bästa modellerna har vi plockat in i sortimentet. Här finns också omskrivna Oliver Peoples och anrika MOSCOT från New York, Oliver Goldsmith från London tillsammans med heta Tom Ford och Chloé solglasögon. En toppmix av fina, skyddande och trendiga solglasögon.

Solglasögonvisningar

Den självklart lyxiga stilen som ett par Chanel levererar är önskedrömmen för de som älskar glamour utan bling-bling.

På en visning kommer en representant för märket och visar hela kollektionen av bågar och färgställningar. Unika tillfällen att få se allt från ett visst märke. Det brukar vara väldigt trevlig stämning i butiken och ofta ett specialerbjudande i samband med visningen.

City Optik är en av få auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Vägbeskrivning

Hitta till City Optik

Drottninggatan 80, 111 36 Stockholm.
T-bana Hötorget eller T-centralen

Telefon 08-791 75 70

Hitta hit
I butiken

City Optik är auktoriserad återförsäljare av glasögon från

Moscot
Oliver Peoples
Savile Row
Garrett Leight
Chanel
Celine
Chloé
Emmanuelle Khanh
Tom Ford
Oscar Magnuson
Cutler and Gross
Oliver Goldsmith
Lindberg
Victoria Beckham
Masunaga
TVR
Vasuma
Örgreen
Maui Jim

Prova glasögon virtuellt
Vi har Stockholms nöjdaste kunder!

Omdömen om City Optik

Vi är stolta över att ha över 4.9/5 i betyg på över 1500 unika recensioner.

Läs alla våra omdömen här