Höstens snyggaste glasögon visar Moscot torsdag 19 oktober. Med en underbar kollektion snygga bågar är de vårt bäst säljande märke. De har skapat ikoniska modeller som till exempel Lemtosh. Det är bågen "alla" vill ha just nu. Lemtosh kan du se varje dag på TV. eftersom modellen bärs av många programledare och kändisar. Mjuka och välsittande klassiska modeller är märkets signum. Det är så lätt att passa i dem och att känna sig både snygg och bekväm.

moscotcityoptikstockholm

Ikonerna kommer till City Optik 19 oktober

Som en av få auktoriserade återförsäljare av märket är vi både glada och stolta över att få hit Kim Ravn som är nordisk manager för Moscot. Han har med sig massor av Moscot för att visa vad som finns och guida fram till ditt bästa par glasögon.

Varför är det vär att komma hit den 19 oktober?

Jo för att Moscot har ett enormt sortiment modeller och färger, varifrån vi väljer ut en liten del till City Optik. Men vi har begränsad plats och har inte möjlighet att ta in allt vi vill, så torsdag den 19:e oktober finns chans att se de modeller och färger vi normalt inte har på lager. Och det är många! Och de är snygga!

Vilken tid?

Eventet startar kl 12 och Kim finns kvar med kollektionen fram till klockan 18.

Moscot ett familjeföretag

Familjepatriarken Hyman Moscot kom från Östeuropa via Ellis Island 1899. Hyman började sälja färdiga glasögon från en vagn på Orchard Street på Manhattan Lower East Side. År 1915 öppnade Hyman familjens första butik, MOSCOT's på 94 Rivington Street, och resten, som man säger, är historia! 1

936 bosatte sig MOSCOT på Orchard Street 118, på hörnet av Delancey Street, som skulle vara hem för de kommande åtta decennierna. Barnbarnet Joel tog över över "MOSCOT-huset" 1951. Charmig och hängiven till sina kunder drev Joel butiken och förmedlade familjens värderingar till sina söner, som snart skulle bli fjärde generationen av Moscots att ta rodret. 1986 gick Joels son, Dr. Harvey Moscot, optiker, in i familjeföretaget. Joels yngsta son, Kenny Moscot, följde efter och gick med i verksamheten 1992. I mars 2013 kom Harveys son, Zack Moscot, en formellt utbildad industridesigner, ombord och gjorde honom till den femte generationen Moscot som gick med i familjeföretaget. 2015 firade MOSCOT sin 100-årsdag!

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev