Äntligen har vi fått kontrakt med Garrett Leight California Optical och kan erbjuda deras klassiska väldesignade bågar. Med fantastisk passform, färgerna vi gillar och snygga modeller som är lätt att passa i kan det ju inte bli annat än lyckat. Vi hälsar väkommen med ett trevligt event och väldigt trevligt pris på Garrett Leight. Mer om det längre ner.

 

Garrett glasögon

Garrett Leight California Optical GLCO

Garrett Leight är son till glasögondesign-legenden Larry Leight, grundare av det ikoniska glasögonmärket Oliver Peoples. Med en bakgrund inom journalistik tänkte Garrett till en början arbeta inom musik eller journalistik, men hans erfarenheter från olika avdelningar på Oliver Peoples väckte hans intresse för glasögondesign.

Sagt och gjort, 2010 grundade han sitt glasögonmärke och ända sedan starten har världens finaste optikbutiker stått i kö för att bli återförsäljare. Nu är det äntligen vår tur. Stolta över att vara en av mycket få butiker i Norden som kan saluföra Garrett Leight

Märkets inspiration kommer från film, musik, konst och mode. Designen och känslan hämtas från det förflutna, i nuet och när man spanar in i framtiden.

Garret

Premiär-event i butiken 23 november

Bekanta dig med Garrett Leights fina bågar på bästa sätt när märkets svenske representant Daniel Sarabia gästar oss med kollektionen.Vi har också köpt in ett väldigt stort lager för att vara rustade med det bästa.

20% rabatt på Garrett Leight glasögon

Den 23 november får du 20% rabatt på Garrett Leight, även 20% på glasen. Vi har ju begränsat med provrum så om du hittar en Garrett-båge på eventet, kan du lägga handpenning och komma på synundersökning inom en vecka och få till det rabatterade priset.

Servicekit

Service-kit på köpet

Ett fint litet GLCO sevice-kit ingår till alla Garrett-köp under dagen.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss om du har frågor. Mejla på info@cityoptik.se eller slå en signal 08-791 75 70.

Visst syns vi den 23:e?

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev