Vår duktiga optiker Kajsa är precis klar med sin utbildning diagnostisk optometri och kan nu kalla sig optometrist. En fin titel som bland annat innebär att hon har fördjupade kunskaper i undersökningsmetoder och ögats sjukdomar. Hon gör parallellt med jobbet här på City Optik en forskningsstudie om synbesvär efter covid-19 tillsammans med forskare på Karolinska Institutet.

A97A89B4-D47C-442A-BAF6-7DB821E48722

Specialist på synundersökning efter covid-19

Kajsa behärskar nu avancerade undersökningstekniker och får hantera diagnostiska droppar. Hon har fördjupade kunskaper i att tolka resultatet av mätningarna vid en ögonhälsokontroll.

Hon håller på att skriva en forskningsstudie om synbesvär efter långvariga covid-19-tillstånd och samarbetar då med Jan Johansson, adjunkt vid Karolinska Institutet, Klinisk neurovetenskap avdelning Ögon och syn.

I dag arbetar Kajsa främst med undersökningar efter covid-19, hjärnskador, ögonhälsoundersökningar och undersökningar där skelning är en del av problematiken.

Boka tid hos en specialist på synbesvär efter covid-19

Om du har speciella besvär med synen, till exempel efter covid-19 eller en hjärnskada, rekommenderar vi att du bokar tid hos Kajsa. Ring 08-791 75 70 så ordnar vi det. En synundersökning av detta slag hos Kajsa kostar 1590 kronor.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev