När pandemin pågått ett tag ställde vi oss frågan? Varför har inte vi en fin handsprit att sälja till dem som efterfrågar det? Vi hade vid den tiden bara stora flaskor i provrummen och i butiken. Efterforskningar på nätet startade. Vi ville ha en liten smidig flaska, lätt att ta med. Miljövänlighet var viktigaste kriteriet och helst skulle den lukta gott också. Vi hittade svenska Under Your Skin som gör en fräscht doftande handsprit i miniförpackning med endast ekologiska ingredienser.

Lovisa ville göra ekologisk handsprit

När Lovisa startade sitt företag Under Your Skin var målet att skapa hudvård med endast ekologiska ingredienser. Hon hade sedan länge haft en övertygelse att de kemikalier som finns i krämer vi smörjer på huden inte alls är bra för oss. Första produkterna i sortimentet var tvål och hudkräm och handspriten följde tätt därpå.

Liten handsprit i miljövänlig förpackning

Den lilla flaskan är återvinningsbar och lätt att återanvända. Bara skruva av korken och fyll på med ny handsprit när den är slut. Det lilla formatet gör att den ryms i fickan eller handväskan. Den ger väldigt mjuka händer och har en svag doft av grapefrukt.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev