Ingen kunde väl ha gissat att vår bäst säljande produkt i webbshoppen det här året är ett munskydd. Vi är ju en optikerbutik! Men så blir det när vi är partners med en av Sveriges duktigaste formgivare Oscar Magnuson. Hans välfungerande och snygga munskydd speciellt utformat för glasögonbärare har blivit en succé.

 


Munskyddet som inte ger imma på glasögon

Se så snyggt munskyddet matchar Aimes mörkt blå Cutler and Gross. Men nu är det inte bara det estetiska som är grejen med munskyddet, det är att glasögonen inte immar igen som det annars lätt gör med munskydd.

Justera munskyddet

Hemligheten är att det är insytt en liten metalltråd, så det kan justeras perfekt mot näsan. Det är ju där som den varma utandningsluften annars kan sippra ut och ge imma på glasen.

Bästa munskyddet vid resor

Det här munskyddet rekommenderar vi speciellt för dig som ska resa med kollektivtrafik, med flygplan eller vistas på andra ställen tillsammans med andra människor där det är ganska trångt.

Tvättbart munskydd

Tvätta munskyddet enkelt i maskin. I shoppen står lite mer info om skyddet. Beställ ganska snart, vi har fått veta att det är en limiterad upplaga.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev