De senaste åren har utmärkelserna formligen regnat över oss... och nu är det dags igen. Idag tillkännagavs vilka optikbutiker som är topp-3- nominerade för 2021 års Optical Awards och en av de tre är City Optik. Vilken överraskning, vilken glädje! Kriterierna för utmärkelsen var i år hur butiken arbetat under pandemin med information, säkerhet och omställning av affärsmodell. Vi kämpade i år med ALLA optikbutiker om en nominering oavsett om butiken tillhör en kedja eller är fristående, så vi är verkligen extra glada och stolta i år.

Årets Optical Awards 2021

Årets Nordic Optical Awards handlar om hur optikbutiken har gjort skillnad i den oerhört svåra situationen som vi har varit och fortfarande står inför med Covid-19. Det handlar om hur butiken hanterat detta och vilka åtgärder som har vidtagits under dessa svåra tider. Speciellt hur arbetet med säkerhet för kunder och personal sett ut och vad vi gjort för att skydda företagets fortlevnad.

Optical Awards 2021 topp-3-nominerade

Grattis Optiker Almå i Linköping och Hellströms Optik på Lidingö som tillsammans med oss ska kämpa i finalen. I år tävlar fristående optiker och kedjorna i samma kategori, så årets vinnare kan verkligen titulera sig bästa optikbutiken i Sverige alla kategorier.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev