Vilket glatt besked Magnus Brisman kom med idag. Nu kan vi köpa Savile Row glasögonbågar igen, fabriken är igång! De urgamla maskinerna är reparerade och har börjat tillverka bågarna. De är hett efterlängtade, vi har en lååång lista på kunder som väntar på sina Panto Beaufort, Warwick, Quadra och de andra favoriterna. Leveransen till butiken är beräknad till i slutet på oktober.

6A375BBC-A2B7-4731-8AB1-1E42A0A4450B

Glad att visa Savile Row glasögonbågar

Magnus Brisman är Savile Rows representant i Sverige och som synes superglad att kunna visa Savile Rows bågar igen. Men han säger att vi får räkna med lång leveranstid! Det har byggts upp en kö med förbeställningar och eftersom allt är handgjort in i minsta detalj så tar det tid att få fram bågarna.

Favoriten Savile Row Panto Beaufort

Favoriten Savile Row Panto Beaufort

Här har vi en efterlängtad klassiker; Panto Beaufort med ridskalm. I första rundan så görs den i tre storlekar och fyra färger; guld, silver, brun chestnut och svart. Det är ridskalmarna som gör den här modellen. Och att skalmarna är klädda med acetat. Bågen är i det närmaste outslitlig. Vi har kunder som skaffade sina på nittiotalet, och som regelbundet kommer för att byta glas i dem.

Ikoniska Warwick och Round Eye

Ikoniska Warwick och Round Eye

Kolla så fina! I skrivandes stund, och sedan många år, är vi ledande återförsäljare av Savile Rows bågar. Vi har jobbat med dessa ikoner i mer än trettio år så det känns inte fel att kalla oss Sverige-specialisten på Savile Row. Vårt kundnummer har alltid varit 02. Förr i tiden när vi beställde på telefon "Hello, this is City Optik in Stockholm calling. Customer number 02. Zero two." Visningskollektionen är nytillverkad med de gamla maskinerna och hantverket är av gammal god kvalitet.

City Optik ledande återförsäljare av Savile Row

Vår startorder idag landade på drygt 50 bågar i 6 modeller: Panto, Shallow Panto, Quadra, Round Eye, Warwick och Panto Beaufort. Men, det är ju absolut handgjort in i minsta detalj, så kapaciteten är oerhört begränsad första året. Vi får dem till hösten som det ser ut nu, och beställningar utöver detta kommer att ha lång leveranstid.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev