I dag får vi inspiration av två fina tjejer som visar sina läckra nya glasögon. Det är Tom Ford och stora härliga metallbågar som gäller i bägge fallen. Den ena rund, den andra kantig och bägge prickar av de viktigaste glasögontrenderna i vår.

Elisabeth strålar i kapp med solen i coolt klotrunda oversized Tom Ford. Stilen med sina rötter i 70-talet följs upp med bruntonade glas, graderade med mörkt brun upptill och helt klara nedtill i glaset. Ursnyggt! Grattis till ett mycket bra val av glasögon.

Carolina är supercool i sina kantiga oversized metallglasögon. Den här stilen tar avstamp i åttiotalet och är bara så rätt just nu. Nyckelorden i glasögonens modevärld är i vår stort, luftigt och metall. Så kul att se den här perfekta matchningen; rätt båge till rätt person. Grattis till ett kanonbra val av glasögon.

Tack för att ni inspirerar oss på bloggen <3

Glasögontrender våren 2020

Det blir allt viktigare med personliga glasögon, designade för att hålla och gjorda i fint material av tillverkare med gedigen kunskap och kärlek till glasögonbågar. Fler och fler vågar ta ut svängarna när det är dags för nya glasögon. Här på bloggen kan vi då och då visa vilka fina bågar som våra kunder valt, så glöm inte att kika in här då och då. Vi har sammanfattat de viktigaste glasögontrenderna för i vår. Klicka på länken kan du läsa vidare.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev