Paralympiska sommarspelen startar i veckan. Det firar vi genom att lotta ut boken (signerad!) om en av världens främsta paralympier, skytten Jonas Jacobsson. Författare är Aja Lind som är en kär vän och kund här på City Optik. Boken är väldigt underhållande. Han har vunnit så otroligt mycket och varit med om så spännande saker. Längre ner på sidan står hur du gör för att delta i lotteriet.

Om Jonas Jacobsson

Jonas Jacobsson är en svensk parasportare som tävlar i sportskytte. Han har under perioden 1980-2016 deltagit i alla Paralympiska sommarspel och tagit sammanlagt 30 paralympiska medaljer, varav 17 guld!

I VM i sportskytte för skyttar med funktionsnedsättning har Jacobsson tagit 19 guld och i EM 17 guld. Inom Sverige har han vunnit 30 SM-guld i handikappsammanhang och 13 SM-guld i skytte för icke handikappade.

Jacobsson har tilldelats priset som årets idrottare med funktionshinder vid tre tillfällen, 2001, 2005 och 2007 och har vid två tillfällen nominerats till priset som världens bästa paraidrottare till Laureus World Sports awards. Han tilldelades även, som första parasportare, Svenska Dagbladets guldmedalj 2008.

Vinn boken lämna honom här

För att ha chans på boken, mejla bara oss på info@cityoptik.se och skriv LOTTERI i ämnesraden. Mejla oss senast fredag 27 augusti. Vi har minst två böcker att lotta ut.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev