Vårens vackra nyhet från Chanel är ett par glasögon som verkligen är något utöver det vanliga. Den stora luftiga bågen har en läcker tillhörande pärlkedja som ger den coola sjuttiotalsstilen en lyxig attityd. Kedjan svänger så vackert när den bärs på framsidan.


Chanelbåge med extra allt

Chanelbågen är ett litet mästerverk i tunn blank metall och genomskinlig plast runt glaset. Den har många extra påkostade detaljer som skalmtoppar med chanelmärke, nässadlar av guldfärgad metall, hål på skalmen så pärlkedjan kan sättas fast snyggt. Pärlkedjan som hör till är gjord av små odlade pärlor med ett skyddande hölje av harts. Kedjan har påkostade metallfästen och är väldigt lätt i känslan. Kedjan går inte att köpa separat utan är en detalj som är gjord för just denna båge.

Trendigt tonade glas

Här är bågen inslipad med svagt gråtonade glas. Den genomskinliga inner-ringen i plast som följer glasets kant och den fint guldfärgade metallen passar väldigt bra ihop med färg på glaset. Vi rekommenderar främst blå, grå eller grön infärgning... men egentligen passar ju alla toner!

Färgade glas är ett handarbete

Här passar vi på att påminna om att färg på glasen är ett äkta handarbete. Färgerna blandas, glaset doppas i färgbadet tills önskad styrka och ton är uppnådd. Ibland måste det doppas i flera olika färgbad. Slutresultatet kan variera beroende på vilken ytbehandling som efteråt läggs på ytan. Därför är de färgprover vi visar i butiken bara just ett färgprov. Färgen kan variera en aning både i styrka och färgton och detta är helt normalt och inget som går att styra till 100%.

 


Lyxigt förpackade Chanelglasögon

Bågarna levereras i en stor svart Chanelask där fodral, instruktionshäfte, putsduk och Chanels förvaringspåse av linne finns. Själva fodralet har det klassiska matelassé-mönstret på baksidan och är generöst i storlek så både båge och pärlkedja får plats.


Så bär du trendiga glasögonkedjan

Chanel ger i ett medföljande häfte tips på hur glasögonkedjan kan bäras; framåt, bakåt, framför örat, bakom örat. Just nu är det ju absolut trendigast att bära den framåt. Ingen funktion alls, bara som en cool detalj.

Vi har bara beställt ett fåtal exemplar av denna ytterst exklusiva båge med pärlkedja till butiken. Priset är 8890 kr inklusive kedjan och fodral. Glasets pris tillkommer. Det finns även en solglasögon-variant av vilken vi beställt ett exemplar.

 

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev