Inte för att skryta, men vi har faktiskt ett helt unikt stort lager av snygga toppmoderna bågar. Just nu är många sugna på runda glasögonbågar i metall. Gärna stora med lite sjuttiotalskänsla. Vi har SÅ många fina modeller från flera olika designermärken. Scrolla och njut, här kommer alla de bästa runda bågarna som finns att få tag i just nu.

Största runda glasögonbågen

Chloé 2145 är störst av dem alla. Kanske populärast också just nu. De ger en nice cool stil i härlig sjuttiotalsanda. Tänk tonade glas i den här...wow! Längst bak i skalmtoppen finns h¨let där du fäster Chloé-kedjan!

Rund med färgklick

Caroline Abram runda Virginia har en fin accentfärg på ena sidan. Den runda formen är fint avvägd och den finns i två storlekar. Som extra plus finns ett clip-on med två uppsättningar solglas att köpa till. Så snyggt!

Ursnygg rund metallbåge

Tom Ford 5595 är en ursnygg rund metallbåge där sidan är så läcker så vi måste ha med en bild på den också. Modellen är ganska stor, men inte för stor, passar på många. Ser exklusiv ut.


Rund glasögonklassiker

Runda Warwick har setts på Harry Potter men syns numera mest i fashion-kretsar. Den enklaste av former och en näsdel som vilar direkt på näsryggen. Handgjord i London, bara det...

Stilren rund båge

Superclean rund titanbåge från schweiziska Götti. Lätt som en plätt för materialet är titan. Vill du ha ett avskalat men ändå coolt uttryck är det här rätt båge.

Londons runda glasögon

Linda Farrow gör stilrena coola lättviktsglasögon i titan. Du blir nog nästan ensam i Sverige med de här, sist vi hörde var vi enda återförsäljaren av Linda Farrows exklusiva bågar i Sverige.


Rund båge med tysk kvalitet

Lunor har gjort tunna runda bågar till sitt signum. Steve Jobs var en trogen kund och han gjorde varumärket världskänt. För dig som gillar ren och enkel design.

Svensk rund superhero

Sveriges egen superhero i runda glasögon-klassen är Snok från Vasuma. Med tre storlekar och flera färger kan vi nästan garantera att det finns en Snok för din snok också.

Klassikernas klassiker Round Eye

Savile Row är den legendariska Londonfabrikanten som gjort glasögon i samma fabrik i mer än 100 år. På senare år har deras coola Round Eye fått ett uppsving. Bäst just nu i de stora storlekarna, det är sjuttiotalskänslan vi vill åt. Savile Row kan göra dem i näst intill vilken storlek som helst, bara du kan vänta tre veckor.

Köp trendiga runda glasögon

Lägg beslag på ett eget par av de trendiga runda metallbågarna genom att komma in i butiken och prova (bäst) eller beställ i vår webbshop (näst bäst). Och du - när du handlar hos oss fastnar du inte i krångliga dyra abonnemang. Vill du dela upp betalningen fixar vi det enkelt med villkor som är lätt att förstå.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande

RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Medlemskap i City Optiks vänner