När det är dags för fest finns det ingen accessoar som slår ett par läckra glasögon. Dagens härliga glasögoninspiration står Heléne för i sina nya röda Tom Ford. De är tänkta att bli den där pricken över i:et som förhöjer och förstärker festklädseln.


Glasögon till fest

Modell 5675 från Tom Ford är ett tips för den som vill ha en kvinnlig välformad båge med bara aningen av detaljer i metall som gör den både eegant och klassisk. Den vackra röda färgen förhöjer ytterligare.

Just de här röda bågarna skaffade Heléne för att ha till fest, men till vardags har hon alltid också spännade och snygga glasögon sedan tidigare. Efter fest blir det som bekant vardag igen och då får bågarna kanske hänga med tlll hennes tandläkar-mottagning i Hornstull som är känd för sin mysiga och färgstarka inredning.

Om Heléne Mirjamsdotter

Man kan kalla Heléne vår hus-tandläkare för flera av oss går hos henne sedan många år. Kikar man på hennes hemsida beskrivs mottagningen så här:

Tandvård med kvalitet, personligt engagemang och individuellt bemötande med glädje och kompetens.

"Vi gillar att jobba tillsammans. Det sprider glädje, engagemang och lust till utveckling. Det gynnar våra patienter, som så generöst ofta kommenterar vårt sätt att vara mot varandra och mot dem. Det känns viktigt."

Det är ett förhållningssätt som vi på city Optik gillar och som vi också försöker arbeta efter.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev