Respekt! Maria satt den 29 augusti 1990 och kikade i Dagens Nyheter. Där såg hon denna pyttelilla annons och åkte direkt in till city. Hon fick jobbet på direkten och ända sedan dess har hon, Aime och Åsa funnits här.

30 år på City Optik

Det började med Aime som hade praktiserat på City Optik och som anställdes direkt efter sin optikerexamen sommaren 1990. Åsa hade jobbat med tidigare ägaren Björn i Tyresö, och blev under sommaren tillfrågad om hon ville börja på City Optik. Samma sommar, närmare bestämt den 29 augusti, sitter Maria och läser DN. Hon ser en pytteliten annons och åker samma dag in till city för att prata med Björn. Hon fick jobbet direkt!


Fler som jobbat länge

Redan efter några år utökade styrkan med Jenny som också hade praktiserat här under utbildningen. Hon jobbade på dåvarande Strandells men lämnade söder för city och Drottninggatan. Trots att hon numera varit här i 23 år blir hon kallad rookie! Nä inte riktigt så men nästan.

Efter ytterligare några år anslöt sig Maria Caesar till gänget. Det har blivit närmare tjugo år för henne tillsammans med oss, det är vi oerhört lyckliga över.


Nu är vi flera stjärnor

Vi har verkligen SÅ fina anställda! Kajsa Gode arbetade extra här under hela skoltiden och började direkt efter sin optikerexamen. Samma resa med extrajobb och optikexamen gjorde Britta Persson. Senaste stjärnan är Amanda Wirtberg som briljerar i butiken hela dagarna. Dessa fynd, dessa stjärnor som med värme, glädje och kompetens fyller City Optik med innehåll är så guld värda.

Finaste kunder

Det är sällsynt att trivas så bra på en arbetsplats. Vi vet att en stor del i trivseln är våra härliga, goa, fantastiska kunder. Många av dem har hängt med oss i alla år. Det är i sig värt en egen berättelse...

Livet på Drottninggatan

Vi har sett Drottninggatan leva och förändras.
Vi gick till PUB och handlade fika på Domus livsmedel en trappa ner.
Vi diggade The Wolves på väg till lunch.
Vi såg Horst med transistorn tryckt mot örat och han den halvnakna med lagerkransen sprang förbi.
Vi hade ridande poliser klapprandes nerför gatan.
Vi har sett generationer av illegala spelare duka upp sin lilla matta och lura förbipasserande på spel under tändsticksaskar eller muggar.
Vi såg lastbilen dundra förbi.
Etc etc etc

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev