Vi har fått låna Celines visnings-solglasögon för att kunna ge er en förhandstitt på vårens kommande solglasögon. Under fredagseftermiddagen höjs volymen, godsaker dukas upp och det är fritt fram att kika, känna och prova på de lekfullt snygga modellerna från franska modehuset Celine.

Unik förhandstitt

Allt ligger uppdukat för att lätt kunna prova och känna. Det som är extra spännande är att vissa modeller som visas inte har släppts än utan kommer ut på marknaden först om ett par veckor. Det är ovanligt att andra än butikernas inköpare får tillgång till visningsexemplaren på detta sätt. Vi är glada och lite stolta att vi fixat så ni att också får se dem.

Celine Baby Audrey ny färg

Celines grymt populära Baby Audrey är bestseller i vår webshop. Släpps strax i ny färg, en mjukt brunmelerad båge kombinerad med blågrå lins. Mycket snyggt! Baby Audrey är ett under av precision, design och kvalite. Här pratar vi "value for money". Baby Audrey kostar i dagsläget mellan 2690 kr och 2890 kr beroende på färg.

 

Nyheter på Celines glasögonsida

Celines signum är kraftiga lite strama bitar, men en del av kollektionen andas alltid lite mer lekfullhet. Vad sägs om den här överdimensionerade bågen? Den matchar klänningen i alla fall :D

Hoppas få se dig också på en mysigt lekfull eftermiddag på City Optik <3

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev