Vilken lycka! Vinnare i Nordic Optical Awards 2020 i kategorin Best Independent Store blev åter igen City Optik Stockholm! Juryns motivering slutar med de här orden "Perfection throughout all their touchpoints". Vi tackar juryn för deras fina arbete och gläds enormt att vi får stå som vinnare av Årets bästa optikbutik 2020. Det är tredje gången sedan 2013 som guldet går till oss och det blir bara roligare och roligare.

Bästa optikbutiken finns i Stockholm

Se vår nominering

Varför är vi bästa optikern i Sverige?

I klippet framgår det varför juryn tycker City Optik är bäst i Sverige just nu. Sarah Morgan som framförde ett humoristiskt Sverige-medley avslutar klippet med att dra juryns motivering.

" This modern store has a unique sense of picking up the latest trends and act swiftly to embrace them to a commercial winning theme. With a strong corporate responsability combined with a tension to details, their store shows perfection throughout all their touchpoints".

Tack alla inblandade i optik-Sverige och Norden med Cooper Vision i spetsen. Ett stort tack går också till vår helt fantastiska personal som är grunden för vinsten.

Vad innebär det här för våra kunder?

Detta fina pris bottnar ju i vår strävan att alltid erbjuda våra kunder det bästa. Det gäller i alla aspekter av att driva en optikbutik; det ska vara högsta kvalité på produkterna, den bästa personalen, bästa servicen, det vackraste för ögat och det senaste i trendväg. Bland annat.

Den trygghet det innebär att vara kund hos den bästa optikbutiken i Sverige är mycket värd. Att vinna ett sådant här prestigefullt pris innebär att vi har mycket att leva upp till - varje dag.

Bloggen vårt bästa skyltfönster

Om du gillar att hänga med Årets optikbutik fast det är coronatider - då kikar du in här på bloggen emellanåt eller följer oss på Facebook och Instagram. Du är så klart välkommen in till butiken också, men närmaste tiden måste vi undvika trängsel.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev