Vi startar med ett par citat från grundarna av märket. “It´s nice if glasses can be sexy and mysterious. People who need glasses don´t have to feel separated from glamour.” -Tony Gross" The Cutler and Gross customer has always been an individual. Eccentric maybe, but a rare breed, certainly.” - Graham Cutler

1969 grundade Graham Cutler och Tony Gross det brittiska lyxglasögonmärket Cutler and Gross vars signaturstil är djärva bågar i rena linjer. Ända sedan starten har märket varit stort inom mode-, design-, musik- och filmbranschen. Det finns ingen logga synlig från utsidan, det behövs inte; bågarna utstrålar kvalitet, medvetenhet och elegans helt på egen hand. Att de är handgjorda i Italien med de finaste materialen känns helt rätt i dag när slit & släng-eran går mot sitt slut. Se så läckra bågarna på bilderna är med feta skalmar och snygga nitar i fronten.

 

Vi älskar märkets kraftiga bågar och den känsla de ger. Kärlek vid första ögonkastet kan man lugnt säga. Vi nosade på dem för flera år sedan när vi besökte märkets konceptbutiker i New York och London, men först nu öppnade sig en möjlighet för oss att bli en av få utvalda återförsäljare i Norden. Stolta och glada har vi valt ut de bästa bitarna som vi tror att ni kommer att gilla precis lika mycket som vi gör.

 

Cutler & Gross glasögonbågar passar speciellt bra för den som vill ha en lite mer vågad stil där bågarna har karaktär och elegans. Kanske är det helt rätt för dig som måste ha en vårdad klädsel på jobbet, men ändå vill visa att du bryr dig om mode och gärna framhäver din personlighet.

Fastna inte i dyra och krångliga abonnemang. Ett par Cutler & Gross skräddarsydda med dina styrkor inslipade på plats här på Drottninggatan 80 kostar från 295 kr per månad.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev