Det är med glädje vi hälsar ytterligare en ekologisk produkt till sortimentet. Just nu väldigt aktuell och välbehövlig. Det är en liten fin flaska med mjukgörande handsprit i gelform som doftar gott av grapefrukt. Storleken är som gjord för att rymmas i handväskan. Stockholmsbaserade Under Your Skin tillverkar gelen uteslutande av ekologiska ingredienser. Här är vi stolta och glada att få inleda ett samarbete med dem. Vi älskar deras filosofi om att produkterna ska vara snälla mot både människa och miljö. Och så älskar vi att vi får så mjuka händer av gelen!


Ekologisk handsprit ger mjuka lena händer

Kolla så söta små flaskor som hittat hit. Det är en 70%-ig handsprit i gelform med en fräsch doft av grapefrukt. Självklart ekologisk. Vi försöker ha ett miljöperspektiv på alla inköp vi gör och Under Your Skin och deras produkter kändes helt rätt för oss.

Vilken bonus att händerna blir alldeles mjuka och lena av gelen också!


Liten smidig miniflaska handsprit

Flaskan innehåller 30 ml. Precis lagom att ha med i fickan eller handväskan. Vi påminner om att flaskan går att återanvända. Det finns storpack gel som man kan fylla på när första omgången tagit slut.


Mjuka lena händer med gott doftande handsprit

Ta en ärtstor klick gel och massera in. Låt lufttorka. Klart! Nu är händerna mjuka och bakteriefria.

Du kan köpa handspriten i butiken eller i webbshopen.

 

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev