I dag dukar vi upp en serie funktionella fiffiga och inte så kostsamma julklappstips. Har du en glasögonbärare eller solglasögonägare i din närhet som behöver en liten klapp så finns innehållet här. Det är saker vi både har i butiken och i webbshopen så leveransen kommer nästa vecka om ni beställer idag.

Till den som går in i dimman

Under vintern har glasögon en tendens att imma. Speciellt irriterande när du har varit ute i kyla och kommer in och glasen totalt immar igen. Man ser ju ingenting! Det immar också lätt när man bär munskydd eller om man motionerar ute med glasögonen på.

Den här lilla anti-imma-duken är löjligt effektiv. Putsa en stund med den (på rena glas!) och det blir ingen imma. Den håller för minst 50 putsningar, ända upp till 200 gånger.

Till den som har en skruv lös

En ytterst liten men otroligt viktig julklapp till den som har ett par glasögon där skruvarna tenderar att gänga upp sig. Mini skruvmejsel-set i form av nyckelring. Det är tre olika mejslar; "+", "-" och sexkant.

Till den som famlar i mörkret

En pytteliten clip-on LED-lampa som man sätter på glasögonen. Ger förvånansvärt starkt ljus trots det lilla formatet.

Till den som gillar guld som glimmar

En jättesnygg och jättepraktisk glasögonkedja är aldrig fel julklapp till glasögonbäraren. I år extra trendig.

 

Till en trendkänslig mjukis

Till den som behöver ett snyggt mjukt gosigt och framför allt lätt fodral till sina älskade glasögon. Liknande fodral gör lyxmärken som Celine till sina glasögon.

Till den som vill vara klarsynt

Stora, mjuka lyxiga våtservetter för rengöring av glasögonglas. Putsar lätt och smidigt bort fett och smuts från glasen. Antistatiska. Smidigt att ha med några stycken i väskan eller fickan. En av webbshopens populäraste produkter.

Till den som gillar snackisar

Den lilla putsdynan fångar många blickar.Liten smidig lättanvänd putsdyna som ligger dubbelvikt i litet fodral. Materialet är microfiber som rengör dina glasögon snabbt och lätt utan putsmedel. Fodralet skyddar mot smuts och den är perfekt att ha med sig i väskan för att fräscha upp glasögonen under dagen.

Till den med fyrkantiga ögon

Den som vägrar släppa blicken från skärmen är ofta lite tröttare i ögonen än andra. Gäller ung som gammal. Kanske ett par glasögon med "mjukgörande" blåljusfilter gör tittandet skönare?

Till en (ögon) torr person

Skön ögonmask som lindrar torra, trötta och svullna ögon. Skänker även lindring vid huvudvärk.

Det finns många fler små och stora omtänksamma klappar i webbshopen. Ta en liten tur och kika.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev