Det är inte klokt! Men så kul och hedrande! Lilla City Optik är en av finalisterna i Retail Awards 2020 som utser svensk handels absolut bästa butiker och koncept.

Finalister i Retail Awards 2020

City Optik är nominerad i kategorin Årets butik i svensk handel. ”Att bli finalist i Retail Awards är i sig en prestation väl värd att fira och glädjas över”, säger projektledare Lars Welin i tidningen Market.

Konkurrensen om guldet är stenhårt. De övriga två nominerade är Gotlandsbaserade välgörenhetsbutiken Idyllien och Hepcat store, en fin livsstilsbutik i Lund.

Vinnarna presenteras på en digital gala den 21 september kl 15:00

Inspiration för alla

Varje dag får vi så mycket komplimanger för vår vackra butik. Vi har vant oss med turister som fotar både ute och inne. Det ger oss energi att varje vecka fixa med dekorering för att ge ögat många fina ställen att landa på. Det är meningen att du ska trivas direkt du sätter foten innanför dörren. Du behöver inte nödvändigtvis vara ute efter nya glasögon, du kan komma bara för att känna atmosfären och kika på allt annat vi säljer, som smycken och insektshotell och kaffebönor. Bland annat!

Ett vinnande butikskoncept

I stället för bred marknadsföring lägger vi pengar på andra saker. Som att ha ett av Stockholms största sortiment märkesbågar på lager. Vi gör allt inslipningsarbete på plats i butiken och pesonalen är ytterst välutbildad och gör både synundersökningar samt arbetar i butiken för att dela med sig av råd och tips om ögonhälsa och glasögontrender.

Digitalt är City Optik ledande i branschen

Vår hemsida är ytterst levande och väl uppdaterad. Här finns sidorna med allt du behöver veta om glasögon, linser och trender. Tillsammans med webbshoppen och bloggen bildar hemsidan ett mycket inspirerande och rådgivande innehåll där mycket går att beställa för den som inte befinner sig i huvudstaden.

Fokus på hållbarhet

Vi var en av de första optikbutikerna att aktivt arbeta för ett bättre miljöfokus. I dag kan du lämna in linser och linsförpackningar till butiken för en 97-procentig återvinning och även lämna in gamla glasögon som vi fräschar upp och lämnar vidare för ny användning.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev