Här är brevet som gick ut till våra kundklubbsmedlemmar i går. Anmäl dig till klubben du också - du får nyheterna först av alla och vi kryddar oftast med ett bra erbjudande exklusivt för kundklubbsmedlemmar. Lätt som en plätt - bara fyll i formuläret via länken längre ner. Och hör ni; ta hand om er, ta hand om varandra. Den här konstiga tiden leder nog till något gott i slutändan.

Förbättrade garantier & ändrad öppettid

Hej alla, hoppas ni mår bra. När corona är i farten blir det till att tänka nytt och rucka lite på gamla mönster. Här kommer lite info om hur vi justerat och fixat. Vi vill göra rätt, göra enkelt och göra gott.

Öppet 10-18

För att våra anställda ska slippa åka i kollektivtrafiken under rusningstid flyttar vi fram öppningstiden till klockan 10.

Färre synundersökningar

Vi halverar antalet synundersökningar för att minska antalet personer som vistas i butiken och för att hinna desinficera ordentligt mellan undersökningarna.

Möjlighet till enskild bokning

Om du vill vara ensam i butiken med bara en optiker och någon mer ur personalen ska vi försöka ordna det. Ring i så fall 08-7917570 så bokar vi in dig utanför ordinarie öppettider.

Förbättrade garantier

Vi har bytesrätt och funktionsgaranti när du köper nya glasögon. Vi förlänger bytesrätten till 3 månader och funktionsgarantin på glasen till 6 månader fram till sista juni i år.

Tveka inte heller att höra av dig. Coronakrisen kräver speciallösningar och vi ska försöka fixa så att det fungerar så bra och smidigt som möjligt. Åtgärderna ovan kan komma att ändras och gäller på obestämd tid tills vidare.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev