Våra kundklubbsmedlemmar kunde delta i ett kokbokslotteri nyligen. Vi trodde att bara ett fåtal skulle anmäla sitt intresse men det blev över förväntan, så vi lade till 5 kokböcker. En win-win situation då ytterligare 2500 kr gick till stöttning av människor som lever i utsatthet, och ytterligare 5 personer får en kokbok.

Hand in Hand är en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom. De fokuserar framför allt på fattiga och utsatta kvinnor. Kvinnor är av central betydelse i utvecklingsarbetet eftersom de har en viktig social och ekonomisk inverkan på både familjen och på samhället. Studier visar att kvinnor generellt investerar 90 % av sin inkomst på familjens välbefinnande, medan motsvarande siffra för män är 30-40 %. Att utbilda och stärka kvinnor är därför nyckeln för att utrota fattigdom.

Grattis Christopher, Maria, E-H, Christine, Anne, Annika, Krystyna, Susanne, Anita, Helen, L-L, Gunilla, Magnus, Ylva och Charlotte. Kokboken väntar på er.

Bli medlem i kundklubben för att kunna delta i nästa utlottning. Kundklubbsmedlemmar får mejl med nyheter, erbjudanden och information 4-6 gånger per år.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev