Två av våra favoritmärken är nominerade till världens tyngsta optikutmärkelse Silmo d ´Or. Det är Chloé med sin coola modell 2743 som är nominerade till årets båge i fashion/trend-klassen och Essilor som är nominerade i glas-klassen med sitt nyskapande Eyezen Start. Mycket bra val!

Chloé 2743 har rötter i sextiotalet men med nutida känsla och detaljer. Se på skalmtoppen som har en metallfodrad ögla där en glasögonkedja kan fästas. Nominerad i fashion/trend.

Glasleverantören Essilor har utvecklat Eyezen Start, ett enstyrkeglas med två optiska centrum. Det gör att ögontröttheten minskar för den som ofta läser i mobil, platta eller bok. Mycket bra för unga personer som lider av grusiga, trötta och ansträngda ögon trots att inget extra synfel finns på nära håll. En bra, enkel och billig lösning för dagens digitala liv.

Det är för 25:e året i rad som optikbranschens innovationer inom design, mode och teknik belönas med utmärkelsen Silmo d ´Or. Prisutdelningen sker i Paris på Silmo, en av världesns största glasögonmässor.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev