Vilken tur att härliga Karin Björkegren Jones väljer att köpa sina urläckra glasögon här. Då får vi vår senaste coffetable-bok Ren skönhet signerad av henne. Boken handlar om hållbar, långsiktig och holistisk hudvård som passar alla åldrar. Och glasögonen är vår allra snyggaste pilotmodell, nyinkomna Victoria Beckham. Självklart har vi köpt ett extra exemplar av boken (signerat :) som vi lottar ut på Insta.

karin-björkegren-glasögon-victoria-b.jpg

Pilotglasögon från Vicktoria Beckham

Det här är en grym uppdatering av klassiska pilotmodellen. Den är kraftig och har en kaxig form. Karin kompletterade med gradaltonade glas i brun nyans. Ursnyggt! Just tonade glas är en av de starkaste trender vi ser här framöver.

karin-björkegren-jones-glasögon-pilot-v-beckham

Karin Björkegren Jones älskad hälsoprofil

Karin Björkegren Jones är en välkänd hälsoprofil. I hennes CV ryms bland annat författare, journalist, yogalärare, botanisk aromapedagog och ekologisk hudvårdsterapeut. Hon har gett ut ett flertal böcker ur kvinnligt perspektiv om hälsa, yoga och våra kroppar.

Vinn boken Ren skönhet

Ta chansen att vinna ett signerat ex av alldeles nyutkomna boken Ren skönhet.

En unik bok om hållbar, långsiktig och holistisk hudvård som passar alla åldrar och hudtyper. Med exklusiva korsscheman över växtoljor och eteriska oljor skapar du enkelt din egen hudvård, samtidigt som du får koll på vad du faktiskt smörjer in din hud med. Du lär dig allt om växtbaserad hudvård, hudens funktion för hälsan och du får över 30 unika hudvårdsrecept.

Gå in på vår Insta @cityoptik och följ. Gilla & tagga en vän i inlägget om Karin.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev