Chanel inleder vårsäsongen 2019 med riktigt fina modeller. Vi ser aningen mer "bling" än förra året men som alltid hos Chanel är det stilfullt. Här blev alla stormförtjusta i chain-kollektionen som har metallkedjor som går att ta av och på. Ett modetips är att bära kedjan på framsidan. Inte lika praktiskt - men VERY TRENDY!

Runt, runt, runt. Det är nyckelformen för våren 2019. På bilden Chanels runda solglasögon med linne-liknande dekoration på kanterna.

Nike är Sverigerepresentant för Chanels glasögon och är den som kan det mesta om aktuella färger och former i kollektionen.

 

Den nya kedjekollektionen gillar vi verkligen. Det känns så snyggt och lyxigt med kedjan som blänker till som ett smycke. Den går att fästa på olika ställen på skalmen, och så klart kan man ta bort kedjan och bara bära bågen.

Vi läser om logomania i modetidningarna, men i glasögonkollektionerna är det fortfarande sparsamt med stora loggor. Chanel hade stora bara på ett fåtal modeller, och de modellerna kändes för oss inte som "nyckelmodeller" i kollektionen. Vi som var med på nittiotalet när det var gigantstora loggor på modehusens glasögonbågar, har ingen brådska med att få in det i sortimentet igen...

Prova, känna, klämma, fundera och till sist besluta vilka vi ska ha. Så går en inköpsrunda till. Det här gänget gjorde sitt allra yttersta för att pricka in de bästa modellerna som inom en snar framtid landar här i butiken på Drottninggatan 80.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev