Nu på lördag får vi veta vilken som blir årets optikbutik 2019. Efter att ha varit stolta innehavare av titeln Sveriges bästa optikbutik under både 2013 och 2018, kniper City Optik åter en toppnominering i klassen och kommer att bli sämst trea 2019. På Waterfront i Stockholm hålls den stora Nordic Optical Awards-galan där vinnaren kommer att presenteras.

En jury bestående av Scandinavian Retail Center och de nordiska ländernas branschorganisationer har valt ut de butiker som slåss om titeln Årets optikbutik. I kriterierna står bland annat "Årets Optikbutik står verkligen ut ur konkurrens när det gäller branding, lönsamhet och service. Kunderna fortsätter att komma tillbaka - deras unika och individuella behov tillgodoses alltid på ett professionellt och personligt sätt. Årets optikbutik är kreativ och professionell och uppmärksam mot kunderna, så att de känner sig bekväma. Årets butik värnar om sina anställda och är mån om att ha en bra arbetsmiljö."

Från förra årets stora gala där Åsa och Maria fick hämta Nordic Optical Awards-statyetten. Vi återkommer nästa vecka med besked om hur det gick.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev