Sveriges stjärndesigner Oscar Magnuson gör återigen en succé med sina glasögon. Våren 2019 lanseras hans nya kollektion med monokroma, kraftiga, glansiga och väldesignade bågar. De står för något nytt i hans portfölj men den som följt hans karriär kommer ändå att känna igen sig. Vi på City Optik blev väldigt imponerade när vi fick en förhandstitt på bågarna och köpte in i stort sett allihopa. Det händer inte ofta...

Oscar Magnuson har skapat en hel liten kollektion riktigt kraftiga bågar i transparenta färger. Alltifrån helt genomskinliga till mörkt bruna. Två av modellerna har den runda klassiska formen som är så het just nu, men uttrycket känns nytt och fräscht i och med att de är så kraftiga och har sådan lyster i materialet. De två andra modellerna är riktigt kantiga i ovanliga former. Det gör dem spännande och attraktiva för den som vill ha glasögon som verkligen skiljer ut sig.

Totalt släpper Oscar Magnuson alltså 4 nya modeller som bildar som en egen kollektion i hans tidigare sortiment. Han är sitt färgschema trogen med bara monokroma färger, i den skala vi känner igen från tidigare släpp.

Vi ser fram emot att få presentera de härliga bågarna för er. Mot slutet på februari beräknas de landa här.

Oscar Magnuson grundades 2006 i Stockholm och är ett av Skandinaviens ledande oberoende glasögonföretag. Bågarna är handgjorda i Europa i miljövänlig acetatplast. Hållbarhet i design och material är ett av märkets signum. Sedan starten har City Optik varit auktoriserad återförsäljare av Oscar Magnuson och har ett av Sveriges största sortiment av hans bågar.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev