Den här fina tjejens glasögongarderob har fått en fantastisk start. Två stilar som kompletterar varandra perfekt och givetvis i högsta mode-divisionen. Som första par ett par kraftiga transparenta Oscar Magnuson och andra paret tunna guldfärgade oversize Dior. Att ha två par glasögon att mixa och matcha med är så kul. Ett par glasögon sitter ju mitt i ansiktet, och alla bågar kan inte passa till alla kläder.

Översta bågen är Deckard i transparent gul ton som kommer från Oscar Magnusons senaste kollektion. Vi gillar formen, färgen och att det är en riktigt kraftig båge.

Den undre är en Dior ur deras populära Stellaire-serie. Det som gör den så snygg och superinne är storleken och den udda kantiga formen. Materialet som är tunn metall är också en raket modemässigt sett.

Det syns att Madly har absolut mode-koll, och det är inte konstigt. Hon arbetar med mode och modebilder. Hennes företag sköter den viktiga retuscheringen så det visuella intrycket blir helt rätt. Vill du kika på hennes arbeten kan du se här https://www.iwonderu.se/

Tack Madly för att du inspirerar på bloggen <3

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande

RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Medlemskap i City Optiks vänner