Den utsökta lilla kollektionen C/O Savile Row, glasögonbågar formgivna av oss och tillverkade av Savile Row, har blivit en succé. Det där svåra med bågar, att verkligen få dem att passa och sitta snyggt på många har hantverkarna i London lyckats med. Alla som provar gillar vad de ser. Det kanske är det här som skiljer agnarna från vetet; när vi som har 20-30 års vana av glasögonarbete och vet vad som funkar i ett ansikte får jobba ihop med de bästa glasögonmakarna, då blir det snudd på perfekt.

Jenny har transparent grå, Aime har svarta, Maria har de ljusrosa och fler av oss är på G med våra. Det fina med de här runda glasögonen är att de är så tunna och luftiga. De sitter bra över näsan och de glänsande skalmarna ger extra lyft åt blicken.

Aime är lycklig ägare till ett par svart runda C/O Savile Row. Fronten är av italiensk kvalitetsacetat från Mazzucchelli och finns i fyra färger; svart, havannabrun, ljusrosa och transparent grå.

Skalmarna valsas, graveras och formas för hand från stora rullar med 18K rolled gold-tråd. Skalmen är graverad med C/O vilket visar att det är den limiterade C/O Savile Row-kollektionen.

I skalmtoppen är modellnumret instansat.

Ljusrosa C/O Savile Row modell #03

Transparent grå C/O Savile Row modell #03

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev