Glasögonkedjan har bubblat ett tag och är nu vinterns must-have. Lyxvarumärken som Chanel och Gucci tar täten med både tunna metallglänsande kedjor och riktigt kraftiga i plast. Pimpa upp dina egna glasögon med någon av de snygga kedjor vi rekommenderar. Kika på bilderna och låt dig inspireras till ett billigt och enkelt mode-lyft.

Gucci visar feta kedjor på catwalken

Guccis senaste visning inför sommaren 2020 visade hur läckert det är med riktigt kraftiga glasögonkedjor. De ska hänga framåt som ett sorts halsband med ingen annan funktion än att se snyggt ut!

Tunn metallkedja eller kraftig i plast

Britta har en tunn guldglänsande kedja till sina Chloé och Åsa har en crèmefärgad kraftig plastkedja till alldeles nyinkomna Oliver Goldsmith.

Chanelglasögon med kedja

Chanel har en enormt populär modell med tillhörande kedja som finns i både guld- och silverfärg. I det tillhörande fodralet kan kedjan fästas som bärrem så du har en snygg Chanel-aftonväska på köpet så att säga.

Kraftiga bågar, kraftig kedja

Se så fin kraftig kedja monterad på bågmodell från 1969.

Fin fransk glasögonkedja

Här visar Britta en mellanstorlek på kedja. Det är ett franskt märke som finns i flera färger och kostar 229 kr. Som sagt, ett enkelt och prisvärt sätt att pimpa upp brillorna.

Tips på glasögonkedjor

Många kedjor finns det! De passar de flesta skalmar, både tunna och breda. Priser mellan 129 och 229 kronor. Kom in eller köp i shopen.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev