Hej alla! Veckan startar nästan som vanligt här på City O. Butiken är öppen och vi jobbar på med synundersökningar, visar glasögon och solglasögon, tar emot beställningar, slipar glasögon, lagar glasögon, lämnar ut linser och justerar dina sneda bågar. Bland annat. Några små förändringar från och med i veckan är; vi öppnar kl 10:00 (i stället för kl 9:00) så att personalen kan åka hemifrån lite senare, när det är mindre folk på tågen. Två av oss jobbar hemifrån så att vi inte utsätter oss för smitta och kan gå in när någon blir sjuk. Vi bjuder inte på fikabröd som så ofta annars, tråkigt men alla får offra något...

Med den här bilden förstår vi lättare varför vi måste undvika att smittan sprids snabbt. Lika många kommer att smittas oavsett, men vi ska dra ut på förloppet så långt det går. De viktigaste råden (som tack och lov är ganska enkla:) för att alla inte ska bli smittade på direkten är de här:

  • Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Gå inte till jobbet, skolan eller förskolan. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Hosta och nys i armvecket eller i en pappersservett.
  • Undvik röra vid ögon, näsa, mun.

TILL FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

Med vårt enorma lager av snygga glasögonbågar ser vi inte att glasögonleveranserna är hotade av coronaviruset. Linser har vi också bra i lager, och har beställt upp extra buffert. Vill du inte komma in i butiken för att hämta dina varor, skickar vi just nu hem fraktfritt. Vår fina webbshop är öppen dygnet runt. Du kan också mejla eller ringa in din beställning.

Med det så önskar vi er alla en fin start på veckan. Varma hälsningar från alla oss <3

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev