Uppdatering: Synsam stängde ner sin butik efter knappt två år. Antagligen pga olönsamt. Inga kunder hittade dit. Vi säger varmt välkommen till Synsam som öppnar alldeles intill oss på Drottninggatan. Det här är glädjande besked för alla glasögonälskare i Stockholm. Inom ett par kvarter kommer det att finnas alla optikkedjor representerade och som körsbäret på tårtan City Optik, optik-stjärnan med flera utmärkelser i bagaget. Senast Svensk Handels stora pris Årets butik 2020.

Stockholms glasögongata med City Optik i spetsen

Tillsammans med Synsam, på en dryg armlängds avstånd :) skapar vi Sveriges attraktivaste mötesplats för glassiga glasögon. I hjärtat av Stockholm på fina Drottninggatan täcker vi det mesta inom märkesglasögon, kvalitetsglas och kontaktlinser. Vi arbetar bägge med världsledande Essilor som glasleverantör och har fokus på ett bra miljötänk.

I mars 2021 sker öppningen. Hjärtligt välkomna hälsar vi våra kollegor på Synsam.

Uppdatering: Synsam stängde ner sin butik efter bara drygt ett år. Datum för stängning var 1 februari 2023 - exakt på dagen för City Optiks 20-årsjubileum två dörrar bort. Synsam stängde antagligen pga olönsamt. Det var nästan aldrig några kunder där.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev