Vinn ett par Oliver Peoples glasögon med glas i dina styrkor. Vi har Sveriges största sortiment av snygga Oliver Peoples glasögonbågar och i december lottar vi ut valfritt par. Medlemmar i vår kundklubb kan delta i lotteriet och den är inte jättestor så chansen att vinna är relativt god. Vinsten är värd mellan 6000 och 16 000 kronor beroende på vilken båge och vilka glas som vinnaren väljer.

Vinn Oliver Peoples stilsäkra Cary Grant

Om du inte redan är medlem, anmäl dig senast torsdag 10 december 2020 för att få nyhetsbrevet som går ut på fredagen. Där finns instruktioner hur du lätt som en plätt deltar i lotteriet. Vinnare medelas senast den 23 december 2020.

Oliver Peoples O'Malley i ny färg

En av de populäraste herrmodellerna just nu är O'Malley som finns i ny transparent grå färg från i höst.

Modern kantig stor metallbåge

En av höstens nyheter är Justyna, en stor åttiotalsinspirerad dambåge i metall.

Oliver Peoples Gregory Peck en nutida ikon

Modellen Gregory Peck är en ikon inom glasögonvärlden. Den är skapad av glasögonen som Gregory Peck bar i filmen To kill a mockingbird och är hett eftertraktad av alla herrar. Ska du bara ha ett par glasögon ska det vara en Gregory.

Essilor glas

Essilor är en av världens största glasleverantörer och är världsledande inom progressiva glas. Vi har utrustning att tillpassa Essilors allra mest avancerade progressiva glas.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev