Under pandemin var det många som inte kunde komma hit för undersökning när ögonen krånglade. Vi gav ofta råd via telefon. Torra och svidande ögon var det vanligaste problemet förutom suddig syn. Då kom idén om att skapa en sida på nätet, dedikerad till ögonhälsa och ögonvård hemma. Vi döpte sidan till Care of eyes och den är nu en välbesökt och väldigt uppskattad sida.

Tips och råd vid torra ögon

Lär dig de bästa sätten att förbygga och behandla torra ögon. På careofeyes.se finns bra guider för blinkövningar och ögonlocksmassage. Du hittar tabeller där de bästa ögondropparna är listade. Alla produkter är noga utvalda för att vara effektiva och samtidigt skonsamma för ögat.

Rinnande ögon

Rionnade ögon räknas förvånande nog till torra ögon. På Care of eyes har vi skrivit ihop info om alla former av torra ögon och vad du kan göra för att minska besvären.

Demodex-kvalster

Den som har irriterade ögon, tappar ögonfransar och känner att det kliar vid ögonlocks-kanten är ofta drabbad av ett kvalster som heter Demodex. Kvalstret ger symptomen ovan och är ganska vanligt. Det behandlas superenkelt med specialprodukter. Se alla produkter mot Demodex via länken.

Makeup för känsliga ögon

Den som har känsliga ögon och känslig hud runt ögat bör vara försiktig med vilken makeup som används. Vi har ögonskugga, ögonpennor, mascara och ögonkrämer speciellt gjorda för personer med känsliga ögon.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev