Häng med på en riktig inspirationsrunda med vår fina kund Marie Säleby. Hon är expert på läckra outfits som kombineras med riktigt snygga glasögon. Hon har genom åren byggt upp en perfekt glasögongarderob. Vi fick en pratstund med henne där hon tipsar om hur du kan tänka när du "bygger upp" dagens outfit.

oliver-gold.gif


Glasögonen är pricken över i

En supersnygg dress och örhängen från Svenskt Tenn lyfter till svindlande höjder med glasögon från Londonmärket Oliver Goldsmith. Modellen heter Ego.

Marie är specialist på projektledning i sin yrkesvardag och hennes kreativa ådra får utlopp med de fina outfits hon alltid har. Passande nog heter hennes företag Futureyes och hon har utvecklat ett system för målstyrning som heter Eyescube. Och glasögon får väl också sägas vara något av hennes specialitet. I denna artikel visar hon några av modellerna i hennes stora samling.

oliver-goldsmith-glasögon-marie-saleby.gif

Maries tips för en bra dagsoutfit

Så här säger Marie när vi frågar om hennes tips för en bra outfit för dagen.

"Gå på känsla! Jag planerar aldrig innan, utan känslan på morgonen avgör. Det börjar med ett plagg som passar dagen, kanske finns det något jag vill förstärka. Sedan bygger jag steg för steg på med det som passar. Ska jag prata inför en samling människor vill jag ofta ha en känsla av power. Att klä sig lekfullt passar mitt kynne. Och glasögonen blir alltid kronan på verket. Det är så kul att ha flera att välja mellan så att det alltid stämmer perfekt."

EM

Emmanuelle Khanh glasögonbåge

Här bär Marie bågar från franska Emmanuelle Khanh. Så läckra med en nutida vintagekänsla.

oliver-g-marie-säleby.gif

Oliver Goldsmith glasögonbåge

Harmonisk färg och form men ändå lekfullt yttryck ger bågarna från London-märket Oliver Goldsmith. Marie följer upp bågens färg med samma nyans i glasen. Så snyggt!

sommarglasögon

Maries sommarglasögon

I sommar är det främst de här glasögonen som Marie varierar mellan.
Längst upp till vänster Oliver Goldsmith följt av Emanuelle Khanh och Oliver Goldsmith igen. Längst ner två modeller från vår svenska favorit Oscar Magnuson.

 

Tack Marie för att vi fick fota dig. Mer bilder finns på Facebook och Instagram.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev