Idag har vi en grym uppställning killar som visar det senaste i glasögonväg för herrar. Det är bra inspiration för dig som går i glasögontankar och vill se vilka glasögon som gäller just nu.


En helrund kraftig och helt transparent båge blev Ernestos oerhört coola val. Det blir en spännande kontrast mellan den helt runda formen, diskreta färgen och den rejäla bågen. Att det inte är några nitar bidrar till en stilren känsla som passar till alla möjliga klädkombinationer. Se så läckert mot en hoodie! Bågen är svenska Oscar Magnusons Harrie och finns i både mörka och ljusa transparenta varianter.


En transparent båge med mörka glas är ursnyggt! Det ser vi här på Cristopher som har två genomskinliga bågar från amerikansk-italienska Oliver Peoples. Solglasögonen har grågrönt glas och sitter i klassikern Sheldrake. På den nedre bilden har lika klassiska modellenl O'Malley med snyggt färgskiftande glas, som alltså blir mörka i solen. Bägge bågarna finns i fler färger och storlekar.


Ola är enormt fin i sina kraftiga femtiotalsdoftande TVR. Bågen har en klassisk form, och den havannabruna färgen är lika klassisk när det gäller glasögon. Märket True Vintage Revivial kommer från Japan och tillverkas för hand enligt gamla traditioner. Vi har hittills varit enda återförsäljaren i Sverige av TVR:s högkvalitativa bågar.

Tack alla tre för att vi får ha er på bloggen!

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev