Maui Jims fantastiska solglas kan du få i din styrka. Deras glas ger en underbar skärpa och klarhet och du blir inte bländad. De har de bästa polariserande glasen, rent beroendeframkallande om du frågar oss. Självklart är det 100% UVA- och UVB-skydd. De skyddar även mot de skadliga spektrat av det blå ljuset och är extra reptåliga.


Maui Jim i din styrka

Med massor av snygga modeller är Maui Jim det självklara valet för många av våra kunder. De som en gång haft en Maui Jim kan snudd på inte ha något annat märke efter det. Det fina när du väljer styrka i glasen är att då kan du kombinera bågens färg med vilken glasfärg du vill.

Nästan alla av deras bågar går att få med styrka. Hur stort styrkeomfånget är beror på bågen, men många går mellan -5,5 och +3,0. Vi rekommenderar deras senaste material Maui Brilliant. Ett tunt lätt och väldigt tåligt material.


Maui Jim glasfärger

Den grå färgen, Neutral Grey, är det mörkaste glaset. Genom den grå färgen får du en väldigt naturlig färgåtergivning. Med Bi-gradient yta där du har en lätt spegeleffekt upptill och nertill, får du maximalt skydd mot det skarpa ljuset. Passar alla aktiviteter men rekommenderas absolut till dig som är mycket vid vatten eller snö.

Den bruna HCL Bronze är ett allroundglas med mycket bra kontrastverkan.

Maui HT är det gröna glaset som ger allra bäst kontrastverkan. Vi brukar kalla det golf-glaset. Det älskas av golfare i hela världen.

Maui Jims rosa glas Maui Rose är deras ljusaste glas som passar till fartfyllda sporter. Det är också bra för dig med känsliga ögon.

Det finns två varianter av varje glas: kan du välja Bi-gradient med en lätt spegeleffekt upptill och nertill på glaset eller Single gradient där glaset tonar från mörkt upptill till ljusare nertill. Alla glastyper och färger är polariserande.

Maui Jim priser på glasen

För säsongen 2020 kostar glasen så här:

Enkelslipade 5200 kr plus priset för Maui Jim solglasögon utan styrka.

Progressiva 6600 plus priset för Maui Jim solglasögon utan styrka.

Det går att få många modeller som bifokala läsglasögon i styrkan +1,5, +2,0 eller +2,5 i läsrutan.

Pris bifokala läsglas 500 kr plus priset för Maui Jim solglasögon utan styrka.

Maui Jim solglasögon har olika priser men många modeller kostar mellan 2000 kr till 3000 kr.

 

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev