I dag bjuder vi på några av våra kunders fina solglasögonval. Du som hänger med oss på Instagram har säker sett dem swisha förbi där. Nästan dagligen lägger vi upp inspirationsbilder på Insta.

cityoptik

Ebba i Chloés trendiga kantiga solglasögon

Se så snygg stil! Ebba slipade in sin egen styrka i glasen och valde en läcker lite vinröd-aktig färg. Märket är Cloé och just den här modellen har varit väldigt populär i sommar.

cityoptik

Oversize de luxe i klassisk stil från Victoria Beckham

Vår grafiska rådgivare Eva är supersnygg i sina nya Victoria Beckham solglasögon. Vi älskar stilen - ett hållbart alternativ som kommer kännas perfekt i många år.

cityoptik

Chloégirl i nya solglasögon

Vår syster uppe i Piteå fick hjälp av våra följare på Facebook att välja vilka solglasögon som skulle bli hennes. Hon hade flera starka kandidater som hon var fin i. Men i röstningen på FB var den här starkast - och det ser vi ju klart & tydligt här :).

cityoptik

Solglasögon med breda skalmar

En av sommarens favoriter bland våra kunder har den här modellen från Victoria Beckham varit. Den har breda skalmar, jättebreda! Och det är väl det som är en stor del i favoritskapet. Det ger en sån läcker stil.

Kom in och inspireras av vårt stora fina sortiment

Vi har ju ett av Stockholms absolut största och bästa sortiment glasögon och solglasögon. Våra erfarna och trendmedvetna inköpare vaskar fram guldkornen ur modehusens kollektioner och de finaste pärlorna från de oberoende designernas utbud.

Följ @cityoptik på Insta

Glasögoninspiration, solglasögoninspiration med oss och våra kunder.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev