Att gå genom sommaren i Maui Jims solglasögon är en ren fröjd. Känslan som Maui Jims solglas ger är helt unik. Det är sådan skärpa och kontrast och skönt ljus i gassande sol, att en blir som beroende... Nu har Åsa precis fått sina nya Maui Jims inslipade med hennes styrkor. Hon ser ganska nöjd ut...

Maui Jim solglasögon med styrka

De flesta modellerna i Maui Jims kollektion går att få med dina egna styrkor inslipade. De har en speciell slipteknik som gör att optiken blir bra även om bågen är kupad.

"Jag har progressiva glas och den känslan jag fick direkt jag började använda dem var fantastisk. Cyklade hem med dem i gassande sol och såg så bra. Även i tunneln vid Gullmarsplan funkade det bra, det blev inte för mörkt. Det är de bästa solglasögonen jag haft!" säger Åsa.

Maui Jim i Stockholm

Åsa har ganska starka styrkor så glasen är kraftiga i kanten, men det ser bara snyggt ut. Och de är fjäderlätta, väger inte många gram. Glasfärgen hon valde är grå gradal, deras mörkaste färg med naturlig färgåtergivning.

Det finns inte så många optiker i Stockholm som säljer Maui Jim men sedan ganska många år finns vi på listan. Vi fick tips från våra kära kollegor på Synsam Nordstan i Göteborg att Maui Jim hade de bästa glasen för folk som är mycket på sjön.

Via länken nedan kan du läsa ett blogginlägg om Maui Jims glas och aktuella glaspriser.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande

RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Medlemskap i City Optiks vänner