I morgon visar vi solbrillor live på Facebook klockan 13. Många kunder kan ju inte komma hit till butiken men är otroligt sugna på vårens läckraste solglasögon! Då får vi ta till nya lösningar och i morgon testar vi som sagt livesändning på Facebook.


Vi testar sända live

I morgon onsdag 8 april kl 13 blir det livesändning på Facebook från butikens solglasögonhörna.
Vi har kunder som inte kan besöka oss men är sugna på märkes-solglasögon i vår. Så det blir intensivt fokus på solglasögon. Ska försöka få fram fotomodeller som provar och visar, går inte det får ni nöja er med våra välbekanta ansikten. Vi heter City Optik Stockholm på Facebook.

Och... det här måste säjas: Vi är jätteovana med sådant här. Det kanske blir fiasko för att vi inte fattar tekniken eller av annan orsak. Då får det väl vara så. Men vi hoppas på succé så ta med lite kompisar och kika i mobilen i morgon klockan 13.

Om du vill ha ett par i sändningen

Vill du slå till på ett par, meddela oss i sändningen eller mejla info@cityoptik.se eller ring 08-7917570. Du swishar och vi skickar portofrítt hem till dig. Om det råkar bli flera som vill ha ett par går det till den som tjingade först och kan swisha direkt på uppmaning av oss.

Swisha på nummer 123 695 4267

Vad har ni för solglasögonmärken?

Vi har ett fantastiskt urval, handplockade av våra erfarna inköpare, från de bästa märkenas kollektioner. Vi har bland annat Celine, Oliver Peoples, Tom Ford, Ray-Ban, Chimi, Masunaga och Chanel.

Kan man köpa i er webbshopp? Yes, det kan du.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande

RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Medlemskap i City Optiks vänner