I filmen North by Northwest från 1959 har Cary Grant på sig ett par riktigt snygga glasögon. När Cary Grant estate för första gången samarbetar med ett företag blev det glasögonmärket Oliver Peoples,. Det har resulterat i ett par riktigt snygga glasögonbågar, noggrant designade för att efterlikna originalet så långt det är möjligt.

Stilige Cary Grant i filmen från 1959 där han bär sina klassiska solglasögon. De nytillverkade har inte så förvånande fått namnet "Cary Grant" och är gjorda för att vara så lika originalet som möjligt. Oliver Peoples designers har fått kika på filmen ruta för ruta, för att få bågen från så många vinklar som möjligt. Originalet tappade nämligen Cary bort efter att halva filmen var inspelad.

Cary Grant görs både som solglasögon och vanliga glasögon och i flera fina färger. I morse fick vi en förhandstitt och vi blev så förtjusta att vi beställde alla färger och alla storlekar. Planerad landning till butiken är inom några veckor.

City Optik är Sveriges största återförsäljare av Oliver Peoples glasögon. Det innebär att du på Drottninggatan 80 i Stockholm kan se en stor del av Oliver Peoples utbud.

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev