Maui Jims fantastiska solglasögon går att få med läsruta. Perfekt för dig som ser bra på avstånd men behöver läsglasögon på nära håll. Har du en gång haft ett par Maui Jim solglasögon blir du nästan beroende av de fina glasen. Det behagliga seendet, skärpan och kontrasten som Maui Jims glas ger är oöverträffad. Vi rekommenderar verkligen Maui Jims solglasögon.

Sportiga bifokala Maui Jim

Anders är vår cyklist i sportiga, sköna lätta Maui Jim. De är utrustade med en liten läsruta som gör att läsning inte är något problem alls. Han är helt lyrisk över glasen som är så sköna mot solens skarpa strålar, ett behagligare seende går inte att få. Dessutom väldigt nöjd att det går att läsa med dem också. "Det underlättar mitt liv enormt att jag inte behöver ta av solglasögonen varje gång jag ska kika i mobilen" säger Anders.

Maui Jim modell Banyans

Anders valde Maui Jims lätta smidiga och sportiga modell Banyans. Den skyddar väldigt bra från strålar uppifrån och från sidan eftersom Banyans har en välvd form och glaset är fäst i en skyddande övre båge.

 

Dela gärna och håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudande


RING OSS 08-791 75 70

MAILA OSS

BOKA TID

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev